B&B Keukenstudio - Ontwerpers in High End kitchens

 

Met studio,s in Nieuw vennep, Amsterdam en Almere zijn we goed vertegenwoordigd in de Randstad. Ruime presentaties zorgen voor een rustig beeld en duidelijke vormgeving. De nieuwste technologie op het gebied van keukenmeubilair, apparaten en werkbladen vind u bij ons.  

Ontwerpen en installeren van keukens is wat anders dan denken in materialen, apparaten en accessoires. Het vraagt om kennis, ervaring en een flinke dosis passie. Wij willen onszelf elke dag opnieuw uitvinden!

B&B leveren keukens en inbouwapparatuur aan consumenten en zijn tevens partner voor professionals in de vastgoedmarkt.

 

"Wij geloven in kwaliteit en het nakomen van afspraken. Dienstverlening met korte lijnen van "schets tot oplevering" Realiseren van duurzame en tijdloze keukens lijkt vanzelfsprekend maar is het zeker niet!

Al onze schetsontwerpen worden 3D gepresenteerd zodat teleurstellingen worden voorkomen. Vloeren, verlichting en samenhang van ruimtes zijn belangrijk in onze adviezen. Voor de belangrijke installatiewerkzaamheden werken we met ervaren bouwspecialisten onder onze regie."

Zie ons als partners die je adviseren en bijstaan. Een partner die persoonlijk van keuken naar keuken bijstaat. Zodat je met een gerust hart kunt zeggen: Welkom nieuwe droomkeuken.